понеделник, 9 юли 2007 г.

М-Тел пусна на пазара телефон за 34 лв.


08 юли 2007
Ултра тънкото устройство носи марката Vodafone : Източник - Technews.bg

М-Тел пусна на пазара ултра тънък телефон с марката Vodafone. Устройството се отличава с модерен дизайн, малки размери, полифонични мелодии, цветен дисплей, игри и Vodafone меню.

Моделът Vodafone 225 предлага лесна комуникация, а литиево-йонната батерия осигурява дълго време работа без презареждане.

Vodafone 225 се предлага на цена от 34 лв. в пакет с тарифен план M-Tel Relax 200, но при желание клиентът може да избере и друг план. Пускането на новия телефон на българския пазар е резултат от сътрудничеството на М-Тел с мобилния оператор Vodafone.

Тарифният план M-Tel Relax 200 включва 200 безплатни минути месечно към трима абонати на оператора. След изчерпване на безплатните минути, обажданията към тези номера се таксуват по 10 ст./мин.

Разговорите в ненатоварената часова зона, през почивните дни и националните празници струват 15 стотинки на минута в мрежата на М-Тел. Обажданията в натоварената часова зона, както и към всички останали мрежи в страната, се таксуват на обща цена от 32 ст./мин.

Единна е тарифата и за изпращане на SMS – 14 ст. към мрежите на всички български оператори. Месечната такса на M-TelRelax 200 е в размер на 9,90 лв.

Няма коментари: